Pentru a fi cursant, doar scrie-ne. Noi vom reveni către dumneavostră în cel mai scurt timp.

3.5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

în viitorul șahistic al copiilor din mediu rural. Acum au nevoie de ajutorul nostru! Ajută educația prin practicarea sportului minții.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru susținerea activității șahistice și nu numai a copiilor din mediul rural, contribuie la creșterea șanselor ca un copil să poată participa la o competiție sau să-și îmbunătățească condițiile de exersare.

Completează-l pentru un pion

Completarea formularului (recomandăm) se poate face online pentru a evita deplasările.

Este alegerea ta cum să fie folosiți acești bani. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va ajunge la bugetul de stat.

Oricine care are venituri din salarii/pensii sau din activități independente/agricole, poate dona 3.5% din impozitul de venit până la data de 30 aprilie 2023.

Ce trebuie să completez?
Se completează DOAR prima pagina cu datele personale de la punctul I și se adaugă semnătura în josul filei. Datele asociației Pionilor sunt deja completate.
Formularul se completează cu majuscule și citeț pentru a putea fi aprobat. Pentru orice nelămurire, vă rugăm să ne contactați la adresa pioniiregelui@gmail.com sau la unul din numerele de telefon menționate în susul paginei.
Foarte important să deschideți PDF-ul cu ADOBE, altfel veți întâmpina un mesaj de informare că pdf-ul nu a putut fi încărcat.

Trebuie să calculez eu cât înseamnă cota de 3,5% și să scriu în Cerere?
Nu trebuie să scrii nimic în câmpul respectiv. Sumă va fi calculată și virată de organul fiscal în funcție de venitul declarat.
Nu este necesar nici un document de la locul de muncă.

Cum îl pot trimite?
Formularul scanat se poate trimite prin email la pioniiregelui@gmail.com sau puteți să îl încărcați direct pe site.

ANAF mi-a trimis o scrisoare în care îmi spune că am cerut redirecționarea celor 3,5 la sută din impozit. Ce trebuie să fac?
Nimic. Aceste scrisori li se trimit tuturor contribuabililor care nu depun personal Cererea 230 la ANAF, din cauza fraudelor din anii trecuți. Doar verifică datele ONG-ului beneficiar al Cererii depuse în numele tău. Dacă ele corespund opțiunii tale, nu mai trebuie să faci nimic.

Descarcă formularul 230

Formatul fizic
Formatul fizic este foarte asemănător cu cel din anii trecuți. După ce îl printați, aveți opțiunea să-l scanați și încărcat aici sau dacă doriți să ni-l oferiți în persoană, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon menționate mai jos:
Formular fizic pentru 1 an
Formular fizic pentru 2 ani

Mulțumim pentru sprijin

Toată activitatea noastră este transparentă și pentru orice nelămurire vă rugăm să ne contactați.
Echipa Pionii Regelui, prin susținerea dumneavoastră, va folosi banii primiți pentru a facilita accesul la șah în cât mai multe comune din județul Iași și pentru a sparge bariera financiară pentru a atinge performanța de cei care și-o doresc.