Pentru a fi cursant, doar scrie-ne. Noi vom reveni către dumneavostră în cel mai scurt timp.

De ce șahul?

Șahul te învață să fii obiectiv (Alekhine), te învață să construiești o decizie bună într-un context anume (Kasparov) și prin tehnicile noastre de predare căutăm ca elevul să își depășească minusurile care îl împiedică să progreseze în orice domeniu.

De ce Pionii Regelui?

Performanța este un scop constant în activitatea pe care o desfășurăm. Cu toții vrem sa excelăm în ceea ce ne place să facem, însă cât de bine se simte dezvoltarea și a altor abilități ca şi consecință a activității pe care tu o faci?

Putem face performanță?

Cursurile noastre sunt bazate pe metodologii avizate în SUA, Olanda sau Rusia. După un an de studiu, Matei Teodor-Dodoi a reuşit să obţină titlul de dublu-vice campion național. Tu iti dorești să performezi!?

Fac parte din grupul țintă?

Indiferent de vârstă ești binevenit. Mihai Șubă, campion național, a început să performeze la vâsta de 20 de ani. Noi susținem și încurajăm iubitorul de șah. Tu vrei să-l cunoști?

Stegariu Vlad-Ionuț

antrenor

Stegariu Alexandru

antrenor

"Nu cred în psihologie. Cred în mutări bune." - Bobby Fischer

Dintre pioni

Abunei Madalin Andrei

Madălin este elevă la Școala Constantin Erbiceanu Erbiceni.

Mihnea HALIGA

După ce olimpiadele școlare au cunoscut iscusința sa, Mihnea a început să dea mult sens mutărilor sale într-un timp foarte scurt.

Matei-Teodor DODOI

Din Popeşti, medaliat naţional la U8 (argint la rapid şi blitz), U10 (vicecampion naţional).

Pe unde am ajuns?

Parteneri