Pentru a fi cursant, doar scrie-ne. Noi vom reveni către dumneavostră în cel mai scurt timp.

De ce șahul?

Șahul te învață să fii obiectiv (Alekhine), te învață să construiești o decizie bună într-un context anume (Kasparov) și prin tehnicile noastre de predare căutăm ca elevul să își depășească minusurile care îl împiedică să progreseze în orice domeniu.

De ce Pionii Regelui?

Performanța este un scop constant în activitatea pe care o desfășurăm. Cu toții vrem sa excelăm în ceea ce ne place să facem, însă cât de bine se simte dezvoltarea și a altor abilități ca consecință a activității pe care tu o faci?

Putem face performanță?

Cursurile noastre sunt bazate pe metodologii avizate în SUA, Olanda sau Rusia. După un an de studiu, Matei Teodor-Dodoi a iesit dublu-vice campion național. Tu iti dorești să performezi!?

Fac parte din grupul țintă?

Indiferent de vârstă ești binevenit. Mihai Șubă, campion național, a început să performeze la vâsta de 20 de ani. Noi susținem și încurajăm iubitorul de șah. Tu vrei să-l cunoști?

Stegariu Vlad-Ionuț

antrenor

Stegariu Alexandru

antrenor

"Nu cred în psihologie. Cred în mutări bune." - Bobby Fischer

Dintre pioni

Raul CODRU

Elev la școala gimnazială din Podu Iloaiei. A pus umărul serios la ocuparea locului V la competiția școlară, Cupa Moldovei - CLS I-IV.

Matei-Teodor DODOI

Elev la școala din Popești. Este dublu vice-campion național la șah rapid și blitz, băieți 8 ani.

Gabriel VORNICU

Gabriel este o fire liniștită și pe alocuri timidă. Totuși, la tablă lucrurile stau diferit, el fiind meticulos și agresiv.

Claduiu GOSPODARU

Claudiu este un model pentru pitici: foarte calm, motivat și studios. Crește cu noi, deși s-a apucat târziu de șah.

Pe unde am ajuns?

Parteneri